iPhone toplu rehber silme

iPhone Tüm Rehberi Silme / Birden Fazla Kişi Silme

Reklamlar

iPhone tüm rehberi silme, iPhone birden fazla kişiyi silme. Apple, üretmiş olduğu iPhone cihazlarında yanlış bir işleme izin vermek istemiyor. Özellikle Akıllı telefon kullanıcıları çoğu zaman rehberinin silindiğini dile getirmekte ve tekrar tekrar numaraları toplamaya çalışmakla uğraşmakta. Apple’da iPhone modellerinde toplu rehber silme işlemine izin vermiyor. Ama bazen kullanıcılar birden fazla kişiyi topluca silmek istiyor, çünkü tek tek silmek gerçekten zor bir işlem.

Reklamlar

iPhone Rehberdeki Kişileri Toplu olarak nasıl silebilirim ?

iPhone tüm rehberi silme işlemi için iCloud veya ek bir program tercih edebilirsiniz. Basit olması açısından program tercih edebilirsiniz. Buraya tıklayarak iPhone kişileri silme programını cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Reklamlar

Programı yükledikten sonra açın ve sol üstteki 3 noktalı menü tuşuna dokununuz. Ardından “Delete Contacts” seçeneğini seçin. Ardından açılacak olan pencerede “All Contacts “ kısmını seçin. Bu kısımda dikkatli olmanız gerekmekte. Eğer tüm rehberi silmek istiyorsanız aşağıdaki ALL seçeneğini seçin ve hepsini seçili hale getirin. Ama birden fazla kişiyi örneğin 10 kişiyi silmek istiyorsanız isimlerin yanındaki kısıma dokunarak sadece sileceğiniz kişileri seçin. 

Rehberi toplu silme işlemini seçtikten sonra ekrana uyarı gelecektir. Rehberin tamamını silmek istediğinize emin misiniz diye, bu soruya evet veya hayır diyebilirsiniz. ( Not: Tüm rehberi silerseniz geri dönüşü yoktur, aklınızda olsun ) Bu işlemi yaptıktan sonra iphone kişileri silme, iPhone birden fazla kişi silme işlemini başarı ile yapmış olacaksınız.

iPhone toplu rehber silme

Bu Sayfayı Gezen Bu içeriklere de Baktı :)

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.